Gomasio is een Japans specerij van gemalen sesamzaadjes en een snuifje zout - perfect om smaak te versterken en minder zout te gebruiken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
15 gram
Zwarte-bonenpasta
(Bevat Soja, Tarwe)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
⅓ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
30 ml
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Bloem
100 ml
Zoutarme runderbouillon
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het best kun je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!