Runderlende is een ideaal stuk vlees voor in de oven. Vergeet het vlees niet eerst te laten rusten voor je het aansnijdt - daar wordt het malser van.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Amandelschaafsel
1 stuk(s)
Entrecote
⅓ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat Mosterd)
250 gram
Knolselder
(Bevat Selderij)
15 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Little gem
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 tl
Suiker
1 el
Mosterd
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
2 el
Rodewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Bruine basterdsuiker
1.5 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Haal het vlees een halfuur tot een uur van tevoren uit de koelkast, zodat het ook vanbinnen op temperatuur is.
Tip: De garingstijd is afhankelijk van je oven. Houd je niet zo van rosé vlees? Bak dan in ieder geval langer dan 6 minuten of schroei iets langer dicht.