Dit Italiaanse gerecht heeft een heerlijke smaak door de combinatie van verschillende paddenstoelen én bospaddenstoelenpesto. Deze pesto bevat gedroogde bospaddenstoelen, waaronder eekhoorntjesbrood en duinvoetjes. Je proeft ook de typische ingrediënten voor een lekkere pesto, zoals pijnboompitten.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Courgette
1
Gousse d'ail
90 g
Fusilli
(Contient Gluten Peut contenir Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)
75 g
Mélange de champignons prédécoupés
40 g
Pesto aux champignons des bois
(Contient Lait (contient du lactose), Fruits à coque Peut contenir Céleri, Arachides)
1.5 cs
Crème liquide
(Contient Lait (contient du lactose))
20 g
Roquette
(Peut contenir Céleri)
½ cs
Huile d'olive
1 cc
Vinaigre balsamique blanc
à votre goût
Huile d'olive vierge extra
à votre goût
Poivre et sel
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.
Snijd de courgette klein. Hak of snijd de knoflook fijn.
Kook de fusilli, afgedekt, 12 minuten en giet daarna af.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de courgette toe en bak 6 - 8 minuten op middelmatig vuur. Voeg halverwege de paddenstoelen toe.
Voeg vervolgens de bospaddenstoelenpesto en kookroom toe en verhit nog 1 minuut. Breng op smaak met de witte balsamicoazijn, peper en zout.
Verdeel de rucola over de borden. Serveer hierop de fusilli en de paddenstoelensaus. Besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.