Fusilli integrale met bospaddenstoelenpesto, courgette en paddenstoelen
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fusilli integrale met bospaddenstoelenpesto, courgette en paddenstoelen

Fusilli integrale met bospaddenstoelenpesto, courgette en paddenstoelen

Met een rijke mix van oesterzwammen, kastanjechampignons en champignons

Dit Italiaanse gerecht heeft een heerlijke smaak door de combinatie van verschillende paddenstoelen én bospaddenstoelenpesto. Deze pesto bevat gedroogde bospaddenstoelen, waaronder eekhoorntjesbrood en duinvoetjes. Je proeft ook de typische ingrediënten voor een lekkere pesto, zoals pijnboompitten.

Tags:
Végé
Allergènes:
Gluten
Lait (contient du lactose)
Fruits à coque

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

½

Courgette

1

Gousse d'ail

90 g

Fusilli

(Contient Gluten Peut contenir Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)

75 g

Mélange de champignons prédécoupés

40 g

Pesto aux champignons des bois

(Contient Lait (contient du lactose), Fruits à coque Peut contenir Céleri, Arachides)

1.5 cs

Crème liquide

(Contient Lait (contient du lactose))

20 g

Roquette

(Peut contenir Céleri)

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Huile d'olive

1 cc

Vinaigre balsamique blanc

à votre goût

Huile d'olive vierge extra

à votre goût

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)702 kcal
Énergie (kJ)2937 kJ
Graisses37 g
dont saturés9 g
Glucides70 g
dont sucres0 g
Fibres9 g
Protéines21 g
Sel0 g

Ustensiles

Couvercle
Casserole
Poêle
Assiette

Instructions

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

Snijd de courgette klein
2

Snijd de courgette klein. Hak of snijd de knoflook fijn.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 12 minuten en giet daarna af.

Voeg de paddenstoelen toe
4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de courgette toe en bak 6 - 8 minuten op middelmatig vuur. Voeg halverwege de paddenstoelen toe.

Voeg de kookroom toe
5

Voeg vervolgens de bospaddenstoelenpesto en kookroom toe en verhit nog 1 minuut. Breng op smaak met de witte balsamicoazijn, peper en zout.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel de rucola over de borden. Serveer hierop de fusilli en de paddenstoelensaus. Besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.