Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie

Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie

Met pittige pecorino en kookroom

De kastanjechampignon is een belangrijke bron van vitamine B2, vezels, foliumzuur, kalium en fosfor. Een gezonde groente dus! De kastanjechampignon kun je 5 dagen gekoeld bewaren. Champignons kun je het beste schoonvegen met keukenpapier.Over de koolrabi, inclusief snijtips, kun je alles lezen op ons blog!

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Pasta
Végé
Allergènes:
Gluten
Lait (contient du lactose)

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation30 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

1

Gousse d'ail

Oignon

125 g

Champignons blonds

½

Chou-rave

2 bouquet(s)

Persil plat frais

(Peut contenir Céleri)

90 g

Fusilli

(Contient Gluten Peut contenir Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)

1.5 cs

Crème liquide

(Contient Lait (contient du lactose))

25 g

Pecorino râpé

(Contient Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

½

Bouillon de légumes

1 cs

Huile d'olive

à votre goût

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kJ)2674 kJ
Énergie (kcal)639 kcal
Graisses27 g
dont saturés10 g
Glucides68 g
dont sucres0 g
Fibres12 g
Protéines25 g
Sel0 g

Ustensiles

Couvercle
Casserole
Poêle
Assiette

Instructions

1

Kook 500 ml water per persoon met het bouillonblokje in een pan met deksel voor de fussili.

Snijd de koolrabi.
2

Snijd of pers de knoflook fijn. Snipper de ui. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Schil de koolrabi en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd of hak de peterselie fijn.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten en giet daarna af.

Voeg halverwege de kastanjechampignons toe.
4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook en ui 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de koolrabi toe en bak 10 minuten op laag vuur. Voeg halverwege de kastanjechampignons toe.

Voeg de fusilli toe.
5

Voeg de kookroom, helft van de pecorino, helft van de peterselie en de fusilli toe aan de wok of hapjespan en bak 2 minuten mee. Breng op smaak met peper.

garneer met de overige pecorino.
6

Verdeel de pasta over de borden en garneer met de overige pecorino en peterselie.