De beenham zit al in een jasje van honing en mosterd - dit past perfect bij het gegrilde fruit en de uienchutney. Het geheel vormt een harmonieuze feestmaaltijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Aardappelen
10 gram
Amandelschaafsel
200 gram
Beenham met honing-mosterdmarinade
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Peer
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Sjalot
2.5 gram
Verse bieslook
150 gram
Haricots verts
1 plak(ken)
Ontbijtspek
100 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Pikante uienchutney
1 tl
Mosterd
25 ml
Zoutarme runderbouillon
½ el
Rodewijnazijn
1 el
[Plantaardige] boter
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist je dat appels flavonoïden bevatten? Dit zijn antioxidanten die ons beschermen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen in je lichaam veroorzaakt door bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: De haricots verts mogen nog een bite hebben als ze uit de oven komen. Houd je hier niet van? Breng dan een bodempje water aan de kook in een pan met deksel en kook de haricots verts in 4 - 6 minuten beetgaar voordat je ze in het ontbijtspek wikkelt en in de oven doet.