topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kreeftensoep

Kreeftensoep

650 g | 2 - 3 porties | Met kreeftenvlees & -fond

Zoals het een echte bisque betaamt, komt de volle smaak van deze romige kreeftensoep van de bouillon die getrokken is van de schalen van schaaldieren. In dit geval garnalen en natuurlijk kreeft. Voeg daar een royale hoeveelheid kreeftenvlees aan toe en het enige dat dit kerstdiner-proof soepje nog nodig heeft is een takje peterselie.

Labels:
Opwarmen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

650 ml

Kreeftensoep

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)202 kcal
Energie (kJ)843 kJ
Vetten11.4 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten14 g
waarvan suikers5 g
Vezels1 g
Eiwitten10.4 g
Zout3.3 g

Instructies

1

INGREDIËNTEN: water, witte wijn, 8.3% kreeft (SCHAALDIEREN), room (MELK), tomaat, SELDERIJ, ajuin, wortel, kreeftenfond (extract (VIS, kreeft, garnaal (SCHAALDIEREN, WEEKDIEREN)), maltodextrine, zonnebloemolie, wortelextract, tomatenpuree, gistextract, zout, emulgator (lecithine), aroma), tomatenconcentraat, brandy, gemodificeerd zetmeel, koolzaadolie, VISfond (kabeljauw- en koolVISbouillon, glucose, koolzaadolie, maltodextrine, zout, maïszetmeel, zeewier, peper, emulgator (lecithine), tijm, laurier), MOSTERD (MOSTERDzaden, azijn, water, zout), citroensap, knoflook, suiker, stabilisatoren (agaragar, carrageen), zout, cayennepeper. ALLERGENEN: Selderij, schaaldieren, weekdieren, vis, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd. Kan sporen bevatten van soja, ei, sesamzaad, gluten bevattende granen. BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4⁰C). Beker overgieten in een pan en langzaam opwarmen. Af en toe doorroeren. Niet laten koken.