Garnalen, frisse groenten, zoet-zure mangochutney en romige avocado: deze salade heeft het allemaal! Samen vormen ze een gezond en smakelijk geheel - perfect als lunch of tussendoortje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
180 gram
Garnalen
80 gram
Mangochutney
(Bevat Mosterd)
1 stuk(s)
Avocado
2 stuk(s)
Tomaat
8 ml
Olijfolie met citroen
10 gram
Zonnebloempitten
120 gram
Slamix: spinazie, rucola en snijbiet
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de tomaat in blokjes.
Verhit de olijfolie in een grill- of koekenpan op middelhoog vuur en bak de garnalen 1 - 2 minuten per kant. Breng goed op smaak met peper en zout.
Meng in een saladekom de slamix met de tomaat en de olijfolie met citroen. Voeg 2 tl wittewijnazijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden. Leg de garnalen erbovenop en garneer met de mangochutney, avocado en zonnebloempitten.