Je brengt de zelfgemaakte tonijnsalade op smaak met limoen, rode peper en kokosrasp. Samen met de bospeen en knapperige hazelnoten vormt dit een feestje op je bord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
⅓ bosje(s)
Bospeen
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Rode peper
¼ stuk(s)
Limoen
2 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat Tarwe)
1 blik(ken)
Tonijn in olijfolie
(Bevat Vis)
10 gram
Hazelnoten
(Bevat Hazelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Olijfolie
2 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Als niet alle pita's in de oven passen, rooster ze dan eerst en vul ze daarna met de tonijnsalade.