Ravioli van vergeten groenten
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Ravioli van vergeten groenten

Ravioli van vergeten groenten

met saus van Italiaans gekruid rundergehakt en groentemix

De ravioli in dit recept is gevuld met vergeten groenten zoals pastinaak, knolselderij, pompoen, aardpeer, rode ui, wortel en gele wortel.

Labels:
Familie
Extra groente

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

140 gram

Ravioli gevuld met vergeten groenten

100 gram

Gemengd gekruid gehakt

200 gram

Italiaanse groentemix

100 gram

Passata

15 gram

Geraspte belegen kaas

5 gram

Vers basilicum

1 stuk(s)

Knoflookteen

⅓ zakje(s)

Italiaanse kruiden

Zelf toevoegen

0.1 stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

1 el

Olijfolie

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Voedingswaarden

Energie (kcal)761 kcal
Energie (kJ)3182 kJ
Vetten38 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers16 g
Vezels1.8 g
Eiwitten39 g
Zout3 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Grote hapjespan met deksel

Instructies

Préparer
1

Pour les ravioli, portez un bon volume d'eau à ébullition dans la casserole. Émiettez-y 1/4 de bouillon cube par personne. Écrasez ou émincez l'ail. Ciselez grossièrement le basilic.

Préparer la sauce
2

Faites chauffer 1 cs d'huile d’olive par personne dans la grande sauteuse. Ajoutez-y l'ail, la viande hachée, les épices italiennes et faites cuire 3 minutes en émiettant. Ajoutez ensuite les légumes italiens, puis faites cuire 2 à 3 minutes avec la viande hachée. Ajoutez la passata, 2 cs d'eau par personne et la moitié du basilic, puis laissez mijoter 5 à 7 minutes. Salez et poivrez.

Tip: Je kunt ook het passata-pakje vullen met een beetje water en hiervan 2 el water per persoon gebruiken. Zo neem je de laatste smaakmakers mee.

Cuire les ravioli
3

Détachez délicatement les ravioli les uns des autres. Ajoutez-les à la casserole d'eau bouillante. Faites-les cuire 4 à 6 minutes à couvert. Ensuite, égouttez-les et réservez-les sans couvercle.

Servir
4

Servez les ravioli sur les assiettes. Versez la sauce par-dessus. Garnissez du fromage râpé et du reste de basilic.

Tip: Wist je dat deze maaltijd 300 gram groente per portie bevat? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.