Ravioli met varkensworst en pecorino
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli met varkensworst en pecorino

Ravioli met varkensworst en pecorino

met paddenstoelenmix, pesto en rucola

Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Tarwe
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Tarwe)

2 stuk(s)

Varkensworstje met zeezout en zwarte peper

(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

175 gram

Gemengde gesneden paddenstoelen

75 ml

Culinaire room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Bospaddenstoelenpesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)

20 gram

Geraspte pecorino DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ takje(s)

Verse rozemarijn

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] boter

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)1102 kcal
Energie (kJ)4612 kJ
Vetten66.9 g
waarvan verzadigd29.3 g
Koolhydraten61.5 g
waarvan suikers6.6 g
Vezels5.6 g
Eiwitten46.7 g
Zout5.8 g

Benodigdheden

Pan
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1

Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui. Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli.

Groente bakken
2

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 - 4 minuten mee.

Weetje: Wist je dat paddenstoelen een bron zijn van vitamine B2? Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen. Vooral voor vegetariërs en veganisten is het belangrijk om erop te letten dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt.

Ravioli koken
3

Kook de ravioli 5 - 6 minuten in de pan.

Saus maken
4

Haal de worstjes uit de pan met de paddenstoelen. Verkruimel het bouillonblokje boven de paddenstoelen. Voeg de kookroom en 2 el kookvocht van de ravioli per persoon toe. Meng goed. Verlaag het vuur en laat 2 - 3 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Afwerken
5

Snijd ondertussen de worstjes in plakken. Ris de blaadjes van de rozemarijntakjes en hak de blaadjes fijn.

Serveren
6

Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep de saus over de ravioli. Besprenkel met de bospaddenstoelenpesto. Werk af met de pecorino, worstplakjes en rozemarijn.