Botersla bevat wel 2 tot 4 keer meer bladeren dan gewone sla. Daarnaast zijn de blaadjes ongeveer even groot en zijn ze mals en zacht van smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Zwitserse schijf
(Bevat Melk (inclusief lactose), Tarwe Kan bevatten Soja, Eieren, Mosterd, Selderij)
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Tomaat
¼ head
Botersla
15 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
½ stuk(s)
Paprika
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan twee personen? Verhit dan een tweede pan voor de krieltjes.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten (onze belangrijkste energiebron), kalium voor een gezonde bloeddruk, vitamine B6 en B11 voor je energielevel, vezels voor gezonde darmen en vitamine C voor een sterke weerstand.