De Zwitserse schijf is nieuw in je box! Hij is gevuld met gehakt en Emmentaler. Wanneer je hem bakt smelt de kaas en dit zorgt voor een heerlijk romig resultaat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Zwitserse schijf
200 gram
Aardappelen
¼ bosje(s)
Bospeen
¼ stuk(s)
Prei
0.08 zakje(s)
Belgische kruidenmix voor gehakt
5.2 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
0.13 stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
1 tl
Mosterd
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Gooi het loof van de bospenen niet weg. Wanneer je die goed spoelt kun je er zelfgemaakte pesto van maken of een beetje gebruiken als garnering voor je gerecht. Het zit zelfs bomvol vitaminen en mineralen zoals calcium, kalium, vitamine C en vitamine K. Naast pesto kun je er ook soep van maken of kruidenthee van zetten.
Tip: Proef de puree. Is hij nog niet smaakvol genoeg? Voeg dan nog 1/4 tl Belgische kruidenmix toe.