Tartaar van gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tartaar van gerookte zalm

Tartaar van gerookte zalm

Met kruidenolie en crostini

Zalm is een feestelijke kerstklassieker en deze friszure tartaar is een gegarandeerd succes! De vette vis vormt in combinatie met de romige crème fraîche een perfecte start van jouw kerstmenu: onze smaakpapillen zijn namelijk gek op vet. Je zult zien dat ze na afloop schreeuwen om meer: kom maar op met de rest van het feestmenu!

Allergenen:
Vis
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd30 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis, Melk (inclusief lactose))

0.13 stuk(s)

Rode ui

½ stuk(s)

Citroen

2 bosje(s)

Verse tijm

(Kan bevatten Selderij)

3 bosje(s)

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

6 leaves

Rood basilicum

¼ stuk(s)

Baguette

(Bevat Gluten)

2 el

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

¼ bag(s)

Shisocress

Zelf toevoegen

3 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)0 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies