Spitskool, een voedzame koolsoort, is rijk aan vitamine C, K en vezels. Met zijn milde smaak is spitskool veelzijdig in de keuken en ideaal voor een gebalanceerd dieet!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Wortel
100 gram
Gesneden spitskool
75 gram
Basmatirijst
¼ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
(Bevat Tarwe, Gerst, Soja Kan bevatten Mosterd)
5 gram
Gemberpuree
180 ml
Water
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nog fijner voor je hem aan de kom toevoegt.