Receptontwikkelaar Selma: “Dahl is een van mijn favoriete gerechten en inspireerde mij om deze soep te maken. Dankzij de voorgesneden groenten, voorgekookte linzen en veel smaakversterkers als gember en garam masala, maak je met dit recept een supersnel, voedzaam maar smaakvol gerecht!”
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Garam masala
½ pak(ken)
Linzen
125 ml
Kokosmelk
2.5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Naanbrood met kruiden
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
100 gram
Mix van gesneden wortel en ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse koriander en munt
(Kan bevatten Selderij)
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
125 ml
Kokend water
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is de soep nog te dik? Maak hem naar smaak dunner door beetje bij beetje meer water toe te voegen.