Om ervoor te zorgen dat je ook in de toekomst vis kunt blijven eten, vind je altijd duurzame vis in jouw box. Alle vis heeft een MSC-, ASC- of Global G.A.P.-keurmerk, dat staat voor duurzame vangst of kweek. Onze tonijn in blik komt van Fish Tales. Zij werken uitsluitend samen met lokaal beheerde, duurzame visserijen die vis vangen uit gezonde vispopulaties. De tonijn wordt met hengel en lijn gevangen, één voor één. Bijzonder toch?
Waar mogelijk halen we onze groente van dichtbij om CO₂-uitstoot te beperken. Maar wist je dat dit niet altijd het antwoord is? Soms is het telen van groente in een verwarmde kas in eigen land belastender voor het milieu dan groente van verder weg die wel in het seizoen en in de buitenlucht zijn geteeld. Ook hebben we te maken met seizoensgebonden groente die niet jaarrond beschikbaar zijn, zoals asperges, maïskolven en vleestomaten. Deze vind je alleen op het menu wanneer ze in het seizoen zijn - zo ben je verzekerd van de beste smaak en optimale versheid.
Om ervoor te zorgen dat je ook in de toekomst vis kunt blijven eten, vind je altijd duurzame vis in jouw box. Alle vis heeft een MSC-, ASC- of Global G.A.P.-keurmerk, dat staat voor duurzame vangst of kweek. Onze tonijn in blik komt van Fish Tales. Zij werken uitsluitend samen met lokaal beheerde, duurzame visserijen die vis vangen uit gezonde vispopulaties. De tonijn wordt met hengel en lijn gevangen, één voor één. Bijzonder toch?
Waar mogelijk halen we onze groente van dichtbij om CO₂-uitstoot te beperken. Maar wist je dat dit niet altijd het antwoord is? Soms is het telen van groente in een verwarmde kas in eigen land belastender voor het milieu dan groente van verder weg die wel in het seizoen en in de buitenlucht zijn geteeld. Ook hebben we te maken met seizoensgebonden groente die niet jaarrond beschikbaar zijn, zoals asperges, maïskolven en vleestomaten. Deze vind je alleen op het menu wanneer ze in het seizoen zijn - zo ben je verzekerd van de beste smaak en optimale versheid.