Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten. Laat je niet misleiden door de naam: bananenbrood is zoet en heeft een cake-achtige structuur! Maak het deze week zelf met appel en rozijnen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
3 stuk(s)
Banaan
1 stuk(s)
Appel
40 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
400 gram
Bananenbroodmix
(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Gluten, Pinda's, Noten, Sesamzaad, Soja, Lupine)
3 tl
Gemalen kaneel
60 ml
Water
3 el
Zonnebloemolie
Tip: Hoe bruiner en rijper de bananen, hoe zoeter de cake. Je kunt je bananen sneller laten rijpen door ze in de buurt van een avocado te leggen of ze in een krant te wikkelen.
Tip: Wil je de volgende dag weer warm bananenbrood? Toast de plakken even in een broodrooster, of warm ze kort op in de oven.