Boekoeloekoeburger met sperziebonen en aardappelblokjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Boekoeloekoeburger met sperziebonen en aardappelblokjes

Boekoeloekoeburger met sperziebonen en aardappelblokjes

Zelfgemaakte vegetarische hamburgers

Burgers zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Voor deze burger ga je zelf aan de slag met boekoeloekoe. Dit is een burgermix zonder toegevoegde E-nummers die bestaat uit kruiden en volkoren granen. Deze mix is een veelzijdige aanvulling op een gevarieerd voedingspatroon.

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Végé
Allergènes:
Gluten
Céleri
Lait (contient du lactose)
Œuf

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation35 minutes
Cuisson
DifficultéDifficile

Ingrédients

quantité

½

Échalote

½

Mélange d'épices pour hamburger

(Contient Gluten, Céleri Peut contenir Fruits à coque, Arachides, Graines de sésame, Lait (contient du lactose), Soja, Lupin)

40

Tranches de Gouda Vieux

(Contient Lait (contient du lactose))

1

Œuf de poule

(Contient Œuf)

200

Haricots verts

300

Pomme de terre à chair ferme

Ingrédients à avoir chez soi

25

Lait

(Contient Lait (contient du lactose))

1

Huile d'olive

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kJ)2925 kJ
Énergie (kcal)699 kcal
Graisses28 g
dont saturés13 g
Glucides78 g
dont sucres0 g
Fibres15 g
Protéines26 g
Sel0 g

Ustensiles

Bol
Sauteuse avec couvercle
Wok avec couvercle
Casserole avec couvercle
Poêle

Instructions

Kneed de mix goed.
1

Snipper de sjalot flinterdun. Meng in een kom de boekoeloekoemix met de sjalot, oude kaas, ei, melk, peper en zout. Kneed de boekoeloekoemix goed en laat 15 minuten afgedekt in de koelkast opstijven.

Bak de aardappelen.
2

Schil of was ondertussen de aardappelen (mozart) grondig en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel op middelmatig vuur en bak de aardappelen, afgedekt, 25 – 30 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Breng 300 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en kook de sperziebonen in 6 - 8 minuten beetgaar.

4

Maak ondertussen van de boekoeloekoemix 2 burgers per persoon.

Bak de burgers.
5

Verhit de overige olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de burgers 5 minuten aan elke kant.

Verdeel het gerecht over de borden.
6

Verdeel de burgers, gebakken aardappelen en sperziebonen over de borden.