Plat de pâtes au poulet façon Alfredo
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Plat de pâtes au poulet façon Alfredo

Plat de pâtes au poulet façon Alfredo

servi avec de la courgette et du fromage italien

LET OP: Door beperkingen in de leveringen is de broccoli vervangen door courgette. Controleer voor je begint met koken ALTIJD de allergeneninformatie op de verpakking van de ingrediënten. De bereidingswijze verandert hierdoor niet.

Tags:
Famille
Allergènes:
Lait (contient du lactose)

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation25 minutes
Cuisson25 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

½ pièce(s)

Oignon

1 pièce(s)

Gousse d'ail

100 g

Lanières de filet de poulet aux épices BBQ

100 ml

Crème fraîche liquide

(Contient Lait (contient du lactose))

90 g

Farfalle

½ pièce(s)

Courgette

25 g

Fromage italien râpé

Ingrédients à avoir chez soi

à votre goût

Poivre et sel

½ cs

Huile d'olive

200 ml

Bouillon de poulet à faible teneur en sel

1 cc

Vinaigre de vin blanc

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Valeurs nutritionnelles

Énergie (kcal)848 kcal
Énergie (kJ)3548 kJ
Graisses39 g
dont saturés20 g
Glucides73 g
dont sucres7 g
Fibres1.3 g
Protéines47 g
Sel1 g

Ustensiles

Casserole avec couvercle

Instructions

Voorbereiden
1

Bereid de bouillon en pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui.Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een grote pan met deksel op middelhoog vuur.Bak de kipfiletreepjes in 1 - 2 minuten rondom bruin. Haal uit de pan en bewaar apart.Verhit 1/4 el olijfolie in dezelfde pan op gemiddeld vuur en fruit de knoflooken ui 1 - 2 minuten.

Saus maken
2

Voeg 1 tl wittewijnazijn per persoon, de kipbouillon, de slagroom en de farfalle toe aan de pan (zie TIP). Breng op smaak met peper en zout en breng aan de kook. Kook, afgedekt, 11 - 13 minuten op laag vuur, of totdat de pasta gaar is. Roer af en toe door.Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 2 - 3 cm.

Conseil: Si vous surveillez votre apport calorique, utilisez 70 g de farfalle par personne et 50 ml de crème fouettée. Vous pourrez utiliser le reste des farfalle dans une salade et le reste de crème dans une soupe.

Mengen
3

Voeg in de laatste 8 minuten de courgette toe en roer door.Voeg in de laatste 5 minuten de kip weer toe aan de pan en roer door.

Serveren
4

Haal de pan van het vuur en roer 2/3 van de Italiaanse kaas door de pasta.Verdeel de pasta over diepe borden en garneer met de overige kaas.