LET OP: Door beperkingen in de leveringen is de broccoli vervangen door courgette. Controleer voor je begint met koken ALTIJD de allergeneninformatie op de verpakking van de ingrediënten. De bereidingswijze verandert hierdoor niet.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Oignon
1 pièce(s)
Gousse d'ail
100 g
Lanières de filet de poulet aux épices BBQ
100 ml
Crème fraîche liquide
(Contient Lait (contient du lactose))
90 g
Farfalle
½ pièce(s)
Courgette
25 g
Fromage italien râpé
à votre goût
Poivre et sel
½ cs
Huile d'olive
200 ml
Bouillon de poulet à faible teneur en sel
1 cc
Vinaigre de vin blanc
Bereid de bouillon en pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui.Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een grote pan met deksel op middelhoog vuur.Bak de kipfiletreepjes in 1 - 2 minuten rondom bruin. Haal uit de pan en bewaar apart.Verhit 1/4 el olijfolie in dezelfde pan op gemiddeld vuur en fruit de knoflooken ui 1 - 2 minuten.
Voeg 1 tl wittewijnazijn per persoon, de kipbouillon, de slagroom en de farfalle toe aan de pan (zie TIP). Breng op smaak met peper en zout en breng aan de kook. Kook, afgedekt, 11 - 13 minuten op laag vuur, of totdat de pasta gaar is. Roer af en toe door.Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 2 - 3 cm.
Conseil: Si vous surveillez votre apport calorique, utilisez 70 g de farfalle par personne et 50 ml de crème fouettée. Vous pourrez utiliser le reste des farfalle dans une salade et le reste de crème dans une soupe.
Voeg in de laatste 8 minuten de courgette toe en roer door.Voeg in de laatste 5 minuten de kip weer toe aan de pan en roer door.
Haal de pan van het vuur en roer 2/3 van de Italiaanse kaas door de pasta.Verdeel de pasta over diepe borden en garneer met de overige kaas.