Connaissez-vous le ketchup fumé de The Ketchup Project ? Un produit délicieux, différent et associé à une belle histoire !
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Oignon
½ pièce(s)
Poivron
40 g
Dip d'avocat
½ pièce(s)
Tomate
100 g
Bœuf haché assaisonné
2 pièce(s)
Tortillas
(Contient Blé)
30 g
Ketchup fumé
25 g
Fromage grec
(Contient Lait (contient du lactose))
1 cs
Vinaigre de vin rouge
¼ cs
Huile d'olive
à votre goût
Poivre et sel
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Meng in een kom de helft van van de rode ui met 1 el rodewijnazijn per persoon en een snuf zout. Bewaar apart en schep af en toe om.
Conseil: Vous pouvez aussi ajouter une pincée de sucre pour adoucir l'oignon rouge et la marinade.
Snijd de paprika in dunne repen. Snijd de tomaat in kleine blokjes. Verkruimel de witte kaas. Meng in een kom de tomaat met de witte kaas. Breng op smaak met peper en bewaar appart to gebruik.
Conseil: Le saviez-vous ? L'avocat est riche en graisses végétales insaturées. Manger de l'avocat favorise un bon taux de cholestérol et aide à garder votre cœur et vos artères en bonne santé.
Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de overige rode ui en de helft van de paprika toe en bak 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak in 3 - 5 minuten los. Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.
Conseil: Si vous n’appréciez pas le poivron cru, faites-le cuire avec l'oignon.
Zet de overige paprika en het rundergehakt in aparte schaaltjes op tafel. Zet ook de tomatensalsa en de gepekelde rode ui op tafel. Verdeel de tortilla's over de borden en laat iedereen zijn eigen tortilla vullen. Serveer met de smokey tomatenketchup en de avocadodip.