Je draait voor dit gerecht zelf de balletjes van kipgehakt. Het kipgehakt is voorgekruid met kruiden als tijm, rozemarijn en oregano. De rode pesto komt van Kitchen on a Mission en bevat zongedroogde tomaat, oude kaas en cashewnoten. Wil je meer weten over Kitchen on a Mission? Je leest hun verhaal op ons blog!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Poivron jaune
125 g
Tomates cerises rouges
110 g
Poulet haché aux épices italiennes
90 g
Fusilli
(Contient Gluten Peut contenir Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)
40 g
Pesto rouge
(Contient Lait (contient du lactose), Fruits à coque)
40 g
Radicchio, roquette et laitue
½ cs
Huile d'olive
½ cs
Huile d'olive vierge extra
2 cc
Vinaigre balsamique noir
à votre goût
Poivre et sel
Kook 500 ml water in een pan met deksel voor de fusilli.
Snijd de paprika in smalle repen. Halveer de cherrytomaten. Draai per persoon 4 balletjes van het kipgehakt.
Kook de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af, bewaar een beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en bak de kipgehaktballetjes in 5 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Voeg daarna de gele paprika en ¾ van de cherrytomaten toe en roerbak 4 minuten.
Voeg tenslotte de rode pesto toe en roer goed door. Voeg de fusilli en 1 el kookvocht per persoon toe, breng op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.
Meng de veldslamelange met de overige cherrytomaten, de extra vierge olijfolie, zwarte balsamicoazijn, peper en zout in een saladekom.
Verdeel de pasta over de borden en serveer met de salade.