Gerookte forel met aardappel, boontjes en tuinkers
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gerookte forel met aardappel, boontjes en tuinkers

Gerookte forel met aardappel, boontjes en tuinkers

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Allergènes:
Poisson

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

250 g

Pomme de terre à chair ferme

150 g

Haricots verts

1 pièce(s)

Tomate

70 g

Filet de truite fumée

(Contient Poisson)

1 cs

Cresson

Ingrédients à avoir chez soi

1.5 cs

Huile d'olive vierge extra

1.5 cc

Vinaigre balsamique blanc

1.5 cc

Miel

1.5 cc

Moutarde

à votre goût

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)555 kcal
Énergie (kJ)2322 kJ
Graisses19 g
dont saturés3 g
Glucides62 g
dont sucres0 g
Fibres11 g
Protéines27 g
Sel0 g

Ustensiles

Bol
Casserole avec couvercle
Petit bol

Instructions

Snijd de aardappelen in blokjes.
1

Schil of was de aardappelen (laura) grondig en snijd in blokjes van 1 – 2 cm. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd in 3 gelijke stukken. Snijd de tomaat klein en verdeel de gerookte forel met een vork in kleine stukken. Knip de tuinkers los.

2

Zorg dat de aardappelen en de sperziebonen net onder water staan in een pan met deksel, breng afgedekt aan de kook en laat 9 - 11 minuten zachtjes koken. Giet daarna af en laat in een saladekom uitstomen.

Voeg de dressing toe aan de salade.
3

Maak ondertussen de dressing van de extra vierge olijfolie, witte balsamicoazijn, honing, mosterd, peper en zout. Voeg de dressing samen met de tomaat, forel en de helft van de tuinkers toe aan de saladekom en breng de salade op smaak met peper en zout.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
4

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige tuinkers.