Gnocchi in romige saus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gnocchi in romige saus

In dit gerecht combineer je zachte deegkussentjes van tarwemeel en aardappel met een zachte, romige saus die rijk is aan groenten. De heerlijk geurende basilicumblaadjes en de pittige rucola zorgen voor een mooi balans. Dit gerecht staat snel op tafel.

Allergènes:
Lait (contient du lactose)
Gluten
Œuf
Anhydride sulfureux et sulfites
Blé
Céleri

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

½ pièce(s)

Oignon rouge

1 pièce(s)

Tomate

½ pièce(s)

Fenouil

100 pièce(s)

Émincé de poulet (épices italiennes)

70 ml

Crème liquide

(Contient Lait (contient du lactose))

175 g

Gnocchi

(Contient Gluten, Œuf, Anhydride sulfureux et sulfites, Blé)

4 leaves

Basilic frais

(Contient Céleri)

40 g

Roquette

(Peut contenir Céleri)

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Huile d'olive

cs

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

Énergie (kJ)3071 kJ
Énergie (kcal)734 kcal
Graisses29 g
dont saturés12.9 g
Glucides77 g
dont sucres12 g
Fibres9 g
Protéines32 g
Sel0.4 g

Ustensiles

Casserole avec couvercle
Sauteuse avec couvercle
Wok avec couvercle

Instructions

Snijd de tomaat in blokjes.
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de gnocchi. Snipper de rode ui en snijd de tomaat in blokjes.

Snijd de venkel klein.
2

Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd de venkel klein.

Bak de kippendijfiletstukjes, rode ui, venkel, tomaat en kookroom.
3

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de kippendijfiletstukjes en rode ui 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de venkel, tomaat en kookroom toe, breng op smaak met peper en zout en bak, afgedekt, 8 minuten op middelhoog vuur.

Kook de gnocchi.
4

Haal de deksel van de pan met kokend water en kook de gnocchi tot deze boven komen drijven. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Voeg de gnocchi en rucola toe aan de wok of hapjespan.
5

Scheur ondertussen de basilicum klein. Voeg de gnocchi en rucola toe aan de wok of hapjespan en verhit nog 2 minuten op middelhoog vuur.

Garneer met de basilicum.
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de basilicum.