Zout, zoet en zuur: deze naanpizza combineert met de zalm, prei en zure room drie van de vijf basissmaken. De room zorgt naast een friszure smaak ook voor de nodige smeuïgheid, heerlijk in combinatie met de rokerige zalm. Deze vis heeft het ASC-logo, dit staat voor duurzaam gekweekte vis. Naast lekker, ook verantwoord!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Poireau
2.5 g
Aneth frais
50 g
Crème aigre bio
½ pièce(s)
Oignon
½ pièce(s)
Pomme
1 pièce(s)
Pain naan
(Contient Blé)
75 g
Miettes de saumon fumé à chaud
20 g
Roquette
20 g
Vinaigrette assaisonnée
½ cs
Beurre [végétal]
à votre goût
Poivre et sel
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de prei in fijne ringen. Hak de dille fijn.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Voeg de prei toe en bak 1 – 2 minuten. Voeg een scheutje water toe (ongeveer 25 ml per persoon), breng op smaak met peper en zout en stoof, afgedekt, nog 4 – 5 minuten.
Meng ondertussen in een kom de zure room met de helft van de dille, peper en zout. Snijd de rode ui in fijne halve ringen. Schil de appel en snijd in kwarten. Snijd de appel daarna in fijne plakjes.
Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en verdeel de zure room over de naanbroden. Leg de prei en de rode ui erop en bak de naanpizza 8 – 10 minuten in de oven.
Meng in een saladekom de rucola, appel en 1/2 zakje vinaigrette per persoon en schep goed om. Breng op smaak met peper en zout.
Beleg de naanpizza met de gerookte zalm en garneer met de overige dille. Snijd de naanpizza in stukken en serveer met de salade.