Pastaliefhebbers opgelet! We hebben een nieuwe pastavariant op het menu: ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette. Dit laatste is gesmolten boter waarbij de eiwitten bruin kleuren. Hierdoor krijgt het een hazelnootachtige smaak en geur. De sperziebonen en groene peultjes maken het lekker fris en de pompoenpitten zorgen voor een bite – dat wordt genieten vanavond.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
125 g
Haricots verts
140 g
Ravioli chou-fleur et beurre noisette
(Contient Lait (contient du lactose), Œuf, Blé)
50 g
Pois mange-tout
1 pièce(s)
Gousse d'ail
1 pièce(s)
Échalote
¼ pièce(s)
Citron
5 g
Graines de courge
(Peut contenir Arachides, Fruits à coque, Graines de sésame)
15 g
Gouda vieux râpé
(Contient Lait (contient du lactose))
à votre goût
Poivre et sel
1.5 cs
Beurre [végétal]
• Breng in een pan met deskel ruim water aan de kook voor de sperziebonen.
• Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.
• Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel.
• Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen.
• Verhit de roomboter in een hapjespan of een grote koekenpan. Fruit de knoflook en sjalot 2 - 3 minuten op middelmatig vuur.
• Verhit een andere koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.
• Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe aan de knoflook en sjalot en schep goed om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
• Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon.
• Verdeel de ravioli met sperziebonen en peultjes over de borden en garneer met de oude kaas en pompoenpitten.