De kaasblokjes die je in dit gerecht verwerkt, zijn afkomstig van onze leverancier Kaamps uit Overijssel. In de kaasblokjes zijn onder andere champignons, eekhoorntjesbrood, ringboleet, bieslook en kastanje verwerkt. Lees op de achterkant van de extra kaart over de kaasboer die deze bijzondere kaas heeft gemaakt!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Oignon
125 g
Champignons
½
Courgette
85 g
Orzo
(Contient Gluten Peut contenir Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)
50 g
Tranches de Gouda Vieux
(Contient Lait (contient du lactose))
3 leaves
Sauge fraîche
175 ml
Bouillon de légumes
1 cs
Beurre
(Contient Lait (contient du lactose))
à votre goût
Poivre et sel
Bereid de bouillon. Snipper de ui. Snijd de champignons in plakken en de courgette in blokjes. Snijd of hak de salie fijn.
Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de orzo en salie toe en bak 1 minuut op middelmatig vuur.
Schenk de bouillon over de orzo en kook de orzo, afgedekt, in 10 – 12 minuten droog op laag vuur. Schep regelmatig om.
Verhit de overige roomboter in een koekenpan en bak de courgette en champignons 5 minuten op middelmatig vuur. Schep de courgette, champignons en ⅓ van de bospaddenstoelenkaas door de orzo en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de orzo over de borden. Garneer met de overige bospaddenstoelenkaas.