Begin op tijd met het maken van dit recept, het moet namelijk een nachtje in de koelkast staan!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
100 g
Flocons d'avoine
(Contient Gluten)
40 g
Raisins secs jaunes
(Contient Anhydride sulfureux et sulfites)
250 ml
Lait demi-écrémé bio
(Contient Lait (contient du lactose))
1.5 cc
Cannelle en poudre
2 pièce(s)
Pomme
1 pièce(s)
Miel
pincée
Sel
Voorbereiding op de avond van tevoren: meng de havermout met de helft van de rozijnen en de halfvolle melk in een pan met deksel en laat een nacht wellen in de koelkast.
Op de ochtend zelf: verwijder het klokhuis van de appel (elstar) en snijd klein.
Voeg de appel, kaneel, een snufje zout en 2 el water per persoon toe aan de pan met deksel. Breng aan de kook en kook, afgedekt, 5 minuten op middelmatig vuur. Roer regelmatig door. Voeg eventueel een extra scheutje water toe om aanbranden te voorkomen.
Verdeel de overnight oats over de kommen. Schenk de honing erover en bestrooi met de overige rozijnen.