We hebben samen met onze leverancier een nieuwe rode currypasta ontwikkeld. Rode curry is een van de populairste gerechten uit de Thaise keuken. Onze variant is gemaakt van onder andere rode paprika, kokos, knoflook en gember. Je fruit de currypasta kort aan om de smaken intenser te maken.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
10 g
Noix de cajou grillées
(Contient Arachides, Fruits à coque)
85 g
Riz cargo
50 g
Pâte de curry rouge
(Contient Gluten, Soja, Lait (contient du lactose))
150 g
Dés de potimarron
75 ml
Lait de coco
100 g
Épinards
(Peut contenir Céleri)
5 ml
Sauce soja
(Contient Gluten, Soja)
½ cs
Huile de tournesol
à votre goût
Poivre et sel
Kook 250 ml water per persoon in een pan met deksel voor de rijst.
Verhit een wok of hapjespan met deksel op hoog vuur en rooster de cashewnoten, zonder olie, goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
Kook de rijst in de pan met deksel, afgedekt, 12 – 15 minuten. Giet daarna als het nodig is af en laat zonder deksel uitstomen.
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in de wok of hapjespan en fruit de rode currypasta 1 minuut op laag vuur. Voeg vervolgens de pompoenblokjes en kokosmelk toe, dek de pan af en laat 8 - 10 minuten zachtjes koken. Scheur daarna de spinazie klein boven de pan en laat, eventueel in delen, slinken. Voeg eventueel een extra scheutje water of kokosmelk toe als je de saus wilt verdunnen. Breng op smaak met de sojasaus, peper en eventueel zout.
Hak ondertussen de cashewnoten grof.
Verdeel de rijst en pompoencurry over de borden. Bestrooi met de cashewnoten.