Platbrood gevuld met tonijn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Platbrood gevuld met tonijn

Platbrood gevuld met tonijn

Met courgette en komijnekaas

Vorm een team met de chef. Smeer allebei 1 platbrood per persoon in met tomatenpassata. Zo zijn jullie nog sneller klaar!

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Allergènes:
Poisson
Gluten
Lait (contient du lactose)

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation30 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

½ pièce(s)

Poivron rouge

½ pièce(s)

Courgette

½ cc

Romarin séché

1 boîte(s)

Thon à l'huile d'olive

(Contient Poisson)

2 pièce(s)

Pain plat libanais

(Contient Gluten)

¼ pièce(s)

Passata de tomate

25 g

Fromage au cumin

(Contient Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Huile d'olive

à votre goût

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)687 kcal
Énergie (kJ)2874 kJ
Graisses28 g
dont saturés9 g
Glucides69 g
dont sucres0 g
Fibres7 g
Protéines43 g
Sel0 g

Ustensiles

Sauteuse
Wok
Poêle

Instructions

1

Snijd de paprika in smalle repen en de courgette in dunne plakken.

Roerbak de courgette, paprika en rozemarijn
2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak paprika, courgette en rozemarijn 5 minuten op middelhoog vuur. Zet daarna het vuur uit.

3

Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

Beleg de platbroden.
4

Smeer 1 platbrood per persoon in met 2 – 3 el tomatenpassata. Verdeel daar een deel van de groenten, tonijn en komijnekaas over. Bestrooi met peper en zout. Smeer een tweede platbrood in met 2 – 3 el tomatenpassata en bedek het belegde platbrood ermee.

Bak het gevulde platbrood.
5

Verhit een koekenpan met deksel op middelmatig vuur en bak het gevulde platbrood, afgedekt, 4 minuten. Keer halverwege om. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.
6

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.