Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano

Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano

Eenvoudig een lekkere pasta op tafel

Ravioli is een gevulde pastasoort. Deze keer bestaat de vulling uit paddenstoelen. Dit Italiaanse gerecht kan binnen 20 minuten op tafel staan en is ontzettend smaakvol door de ovengroenten en de grana padano. Het bewijs dat je voor een lekkere, verse maaltijd heus niet lang in de keuken hoeft te staan. Smullen!

Tags:
Végé
Allergènes:
Gluten
Œuf
Lait (contient du lactose)

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

½ pièce(s)

Aubergine

125 g

Tomates cerises rouges

½ cc

Paprika en poudre

150 g

Ravioli frais aux champignons des bois et à la truffe

(Contient Gluten, Œuf, Lait (contient du lactose))

25 g

Grana Padano râpé

(Contient Œuf, Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Huile d'olive

à votre goût

Huile d'olive vierge extra

à votre goût

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)613 kcal
Énergie (kJ)2565 kJ
Graisses24 g
dont saturés7 g
Glucides73 g
dont sucres0 g
Fibres9 g
Protéines24 g
Sel0 g

Ustensiles

Four
Poêle
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Casserole avec couvercle

Instructions

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Snijd de aubergine in dunne plakken en besprenkel met de olijfolie. Snijd de cherrytomaten doormidden. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de aubergine aan elke kant 1 – 2 minuten.

Bestrooi met paprikapoeder.
3

Verdeel vervolgens de aubergine over een bakplaat met bakpapier. Voeg de cherrytomaten toe en bestrooi met paprikapoeder, peper en zout. Bak 10 minuten in de oven.

4

Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.

Kook de ravioli.
5

Kook de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar een beetje kookvocht.

Bak de ravioli, groenten en grana padano.
6

Doe de ravioli, ovengroenten en de helft van de grana padano in de koekenpan en bak 1 – 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg 1 el kookvocht per persoon toe en breng op smaak met peper, zout en extra vierge olijfolie.

Garneer met de overige kaas.
7

Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de overige kaas.