Ravioli is een gevulde pastasoort. Deze keer bestaat de vulling uit paddenstoelen. Dit Italiaanse gerecht kan binnen 20 minuten op tafel staan en is ontzettend smaakvol door de ovengroenten en de grana padano. Het bewijs dat je voor een lekkere, verse maaltijd heus niet lang in de keuken hoeft te staan. Smullen!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Aubergine
125 g
Tomates cerises rouges
½ cc
Paprika en poudre
150 g
Ravioli frais aux champignons des bois et à la truffe
(Contient Gluten, Œuf, Lait (contient du lactose))
25 g
Grana Padano râpé
(Contient Œuf, Lait (contient du lactose))
1 cs
Huile d'olive
à votre goût
Huile d'olive vierge extra
à votre goût
Poivre et sel
Verwarm de oven op 200 graden.
Snijd de aubergine in dunne plakken en besprenkel met de olijfolie. Snijd de cherrytomaten doormidden. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de aubergine aan elke kant 1 – 2 minuten.
Verdeel vervolgens de aubergine over een bakplaat met bakpapier. Voeg de cherrytomaten toe en bestrooi met paprikapoeder, peper en zout. Bak 10 minuten in de oven.
Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.
Kook de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar een beetje kookvocht.
Doe de ravioli, ovengroenten en de helft van de grana padano in de koekenpan en bak 1 – 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg 1 el kookvocht per persoon toe en breng op smaak met peper, zout en extra vierge olijfolie.
Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de overige kaas.