Roti met kruidige vegetarische reepjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roti met kruidige vegetarische reepjes

Roti met kruidige vegetarische reepjes

Eiwitrijke vegetarische reepjes van lupine in een kruidige stoof met veel groenten

Allergènes:
Céleri
Moutarde
Gluten

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation35 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

Oignon

Gousse d'ail

Piment rouge

g

Pomme de terre

paquet(s)

Lardons végétariens

cc

Curry en poudre

(Contient Céleri, Moutarde)

g

Haricots plats

Tomate

g

Épinards

(Peut contenir Céleri)

leaves

Rôti

(Contient Gluten)

Ingrédients à avoir chez soi

cs

Huile de tournesol

à votre goût

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)600 kcal
Énergie (kJ)2510 kJ
Graisses15 g
dont saturés2 g
Glucides69 g
dont sucres0 g
Fibres18 g
Protéines31 g
Sel0 g

Ustensiles

Poêle

Instructions

Snijd de groenten klein
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Was de aardappelen (doré) grondig en snijd in blokjes van 2 cm.

Bak de vegetarische reepjes
2

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een grote wok of hapjespan met deksel en bak de vegetarische reepjes 3 minuten. Haal uit de pan en bewaar apart.

3

Verhit de overige zonnebloemolie in dezelfde wok of hapjespan op laag vuur en fruit de ui, knoflook en rode peper 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de aardappelen en currykruiden toe en bak 1 minuut. Voeg 100 ml water per persoon toe, breng goed op smaak met peper en zout en kook, afgedekt, 15 minuten op middelmatig vuur.

Voeg de tomaat toe aan de wok of hapjespan
4

Dop ondertussen de snijbonen alleen bij de steelaanzet en snijd in stukken van 2 cm. Snijd de tomaat in blokjes. Voeg de snijbonen en tomaat direct toe aan de aardappelen en kook deze de resterende tijd mee. Voeg in de laatste 5 minuten de spinazie toe en breng verder op smaak met peper en zout.

5

Verwarm vlak voor het opdienen de roti een paar seconden aan elke kant in een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur.

Serveer met de roti
6

Verdeel het gerecht over de borden en verdeel de vegetarische reepjes hierover. Serveer met de roti.