Wij hebben samen met Pom-pie een heerlijke pastei, gevuld met spinazie en Griekse feta, voor jullie geselecteerd. Pom-Pie maakt deze pasteien, in het buitenland vaak pie genoemd, op ambachtelijke wijze en de pastei is rijkgevuld met hoogwaardige ingrediënten. Je hoeft deze pastei alleen nog af te bakken: gemakkelijker kan niet!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1
Tourte épinards-feta
(Contient Gluten, Œuf, Lait (contient du lactose), Lupin)
10 g
Graines de courge
(Peut contenir Fruits à coque, Graines de sésame, Arachides)
⅓
Échalote
1
Tomate
⅓
Avocat
40 g
Mâche
½ cs
Huile d'olive
1 cs
Huile d'olive vierge extra
1 cc
Vinaigre balsamique noir
à votre goût
Poivre et sel
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak de spinazie-fetapastei, inclusief folie, 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Verhit ondertussen een koekenpan op hoog vuur en rooster de pompoenpitten, zonder olie, 2 minuten.
Snipper de sjalot. Verhit de olijfolie in de koekenpan en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur.
Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in blokjes en lepel deze uit de schil. Voeg de sjalot, tomaat, avocado en veldsla toe aan een saladekom.
Maak een dressing van de extra vierge olijfolie, zwarte balsamicoazijn, peper en zout. Voeg de dressing toe aan de saladekom.
Serveer de spinazie-fetapastei met de salade. Garneer met de pompoenpitten.