Dit goedgevulde broodje döner zal gegarandeerd jouw honger stillen. En dat zonder vlees!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
160 gram
Vegetarische döner kebab
(Bevat Gluten, Eieren, Soja)
2 stuk(s)
Turks broodje
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
30 gram
Harissa
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
1 stuk(s)
Knoflookteen
2 el
Zonnebloemolie
2 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in halve ringen en de tomaat in blokjes. Pers de knoflook of snijd fijn.
Meng in een kleine kom de rode ui (zie Tip) met 2 tl wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout en meng goed door elkaar. Meng in een andere kleine kom de mayonaise met de knoflook en harissa.
Tip: Je serveert de rode ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan mee met de vegetarische döner kebab.
Bak het Turkse broodje 5 - 8 minuten in de oven. Verhit ondertussen 2 el zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur. Voeg de vegetarische döner kebab toe aan de hapjespan en bak 3 - 4 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de broodjes over de borden en snijd ze open. Beleg de broodjes met de vegetarische döner kebab. Garneer met de saus, tomaat, rode ui en slamix.