Verse ravioli gevuld met spinazie en ricotta met gehakt-tomatensaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse ravioli gevuld met spinazie en ricotta met gehakt-tomatensaus

Verse ravioli gevuld met spinazie en ricotta met gehakt-tomatensaus

Met gehakt van het Hollands Weiderund

De biologische tarwe die voor de verse pasta is gebruikt komt uit de streek Apulië in Italië. Het voordeel van verse pasta is dat je het maar heel kort hoeft te koken. Lekker gemakkelijk! De toevoeging van basilicum zorgt ervoor dat jij je even in Italië waant!

Tags:
Riche en protéines
Pour le plaisir des enfants
Allergènes:
Céleri
Gluten
Œuf
Lait (contient du lactose)

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

½

Oignon

1

Gousse d'ail

1.5

Tomates prunes

2 leaves

Basilic frais

(Contient Céleri)

100 g

Bœuf haché

Concentré de tomate

1 cc

Paprika en poudre

125 g

Ravioli spinaci et ricotta

(Contient Gluten, Œuf, Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Huile d'olive

½ cs

Vinaigre balsamique noir

à votre goût

Huile d'olive vierge extra

à votre goût

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)659 kcal
Énergie (kJ)2757 kJ
Graisses35 g
dont saturés9 g
Glucides39 g
dont sucres0 g
Fibres6 g
Protéines43 g
Sel0 g

Ustensiles

Poêle
Couvercle
Casserole
Assiette

Instructions

Snijd de pruimtomaat klein
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de pruimtomaat klein. Hak of snijd de basilicum fijn.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en rul 4 - 5 minuten op middelmatig vuur.

3

Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.

Voeg de balsamicoazijn toe
4

Voeg de tomaat, tomatenpuree en paprikapoeder toe aan de wok of hapjespan en roerbak 5 minuten. Voeg na 4 minuten de zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout.

Kook de ravioli
5

Kook ondertussen de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten (zie tip).

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de basilicum en voeg naar smaak extra vierge olijfolie toe.