Laat je kinderen het platbrood besmeren met de yoghurtsaus!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Poivron rouge
65 g
Mini-épis de maïs
2 brin(s)
Persil frisé frais
(Peut contenir Céleri)
3 leaves
Menthe fraîche
(Peut contenir Céleri)
110 g
Gyros de poulet
50 g
Lebné
(Contient Lait (contient du lactose), Œuf, Anhydride sulfureux et sulfites)
40 g
Salade iceberg
2
Pain plat libanais
(Contient Gluten)
1 cs
Huile d'olive
½ cs
Huile d'olive vierge extra
à votre goût
Poivre et sel
Snijd de paprika in blokjes en de babymaïs in dunne plakjes. Hak of snijd de peterselie en munt fijn.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en bak de kipgyros 2 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de paprika en babymaïs toe en bak 6 minuten op middelmatig vuur.
Meng ondertussen in een kom de Turkse yoghurt met de helft van de peterselie, munt, peper en zout.
Meng in een saladekom de ijsbergsla en de overige peterselie en munt met de extra vierge olijfolie, peper en zout.
Verhit een koekenpan op middelmatig vuur. Besprenkel het platbrood met water en verwarm het platbrood 30 seconden per kant in een droge koekenpan.
Verdeel het platbrood over de borden en smeer het platbrood in met de yoghurtsaus. Verdeel de ijsbergsla en de kipgyros met groenten over het platbrood en rol het platbrood op tot een wrap.