Wraps met kip, maïs en yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wraps met kip, maïs en yoghurt

Wraps met kip, maïs en yoghurt

Gemaakt van Libanees platbrood

Laat je kinderen het platbrood besmeren met de yoghurtsaus!

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Allergènes:
Lait (contient du lactose)
Œuf
Anhydride sulfureux et sulfites
Gluten

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation30 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

½

Poivron rouge

65 g

Mini-épis de maïs

2 brin(s)

Persil frisé frais

(Peut contenir Céleri)

3 leaves

Menthe fraîche

(Peut contenir Céleri)

110 g

Gyros de poulet

50 g

Lebné

(Contient Lait (contient du lactose), Œuf, Anhydride sulfureux et sulfites)

40 g

Salade iceberg

2

Pain plat libanais

(Contient Gluten)

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Huile d'olive

½ cs

Huile d'olive vierge extra

à votre goût

Poivre et sel

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)747 kcal
Énergie (kJ)3125 kJ
Graisses29 g
dont saturés8 g
Glucides87 g
dont sucres0 g
Fibres5 g
Protéines35 g
Sel0 g

Ustensiles

Poêle
Petit bol
Bol
Assiette

Instructions

1

Snijd de paprika in blokjes en de babymaïs in dunne plakjes. Hak of snijd de peterselie en munt fijn.

Voeg de babymaïs toe
2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en bak de kipgyros 2 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de paprika en babymaïs toe en bak 6 minuten op middelmatig vuur.

Meng de yoghurt met de kruiden tot een saus
3

Meng ondertussen in een kom de Turkse yoghurt met de helft van de peterselie, munt, peper en zout.

Meng de sla met de dressing
4

Meng in een saladekom de ijsbergsla en de overige peterselie en munt met de extra vierge olijfolie, peper en zout.

5

Verhit een koekenpan op middelmatig vuur. Besprenkel het platbrood met water en verwarm het platbrood 30 seconden per kant in een droge koekenpan.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel het platbrood over de borden en smeer het platbrood in met de yoghurtsaus. Verdeel de ijsbergsla en de kipgyros met groenten over het platbrood en rol het platbrood op tot een wrap.