Bestellen
Hoe werkt het?
Recepten
Cadeaubon
Nederlands
NE
Français
FR
Inloggen
Menu voor
feb 10 - 16
Zeeuwse mosselen met spekjes en krieltjes
Met venkel en prei
35 min
Eet mij eerst • Chef's Choice
QUICK & EASY
Siciliaanse orzo met gekruid kipgehakt en rozijnen
Met broccoli, pecorino en pijnboompitten
25 min
Chef's Choice • Familie
Cheeseburger met tomaat en cheddar
Met gebakken aardappeltjes en mayonaise
40 min
Chef's Choice
Bataatstamppot met oude kaas
Met veldsla, rucola en knapperige pecannoten
25 min
Caloriebewust • Veggie • Chef's Choice
QUICK & EASY
Koreaanse biefstukwraps met groenten
Met zoetzure komkommer
25 min
Caloriebewust • Eet mij eerst
Farfalle met spinazie-preisaus
Met groene pesto en rode peper
30 min
Eet mij eerst • Veggie • Chef's Choice
Visstoof met kokosmelk en limoen
Met rijst en verse koriander
30 min
Eet mij eerst • Caloriebewust • Familie
Aubergine met yoghurt-tahinsaus
Met tomaat, feta en spiegelei
40 min
Veggie • Familie
Aardappel-preisoep met crème fraîche
Met bieslook en zelfgemaakte crostini's
30 min
Veggie
QUICK & EASY
Indonesische curry-noedelsoep
Met koriander en pinda's
20 min
Caloriebewust • Veggie
QUICK & EASY
Garnalen in venkel-tomatensaus
Met parelcouscous en kappertjes
20 min
Eet mij eerst
Premium
Varkenshaas met pistache-tijmkorst
Met gekarameliseerde witlof en romige knolselderij-appelpuree
45 min
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek