Menu voor apr 21 - 27

Fettuccine met garnalen en courgette

Fettuccine met garnalen en courgette

Met crème fraîche. tomaat en rozemarijn

35 minCaloriebewust • Eet mij eerst • Familie
Rundertartaar met champignons

Rundertartaar met champignons

Met aardappelpartjes en frisse salade

35 minCaloriebewust • Eet mij eerst
Champignonrisotto van orzo

Champignonrisotto van orzo

Met walnoten en Parmezaanse kaas
30 minCaloriebewust • Veggie
Verse makreel met knoflook-peterseliekrieltjes

Verse makreel met knoflook-peterseliekrieltjes

Met spinazie, tomaat en kappertjes
30 min
Romige farfalle met gekruid kipgehakt
QUICK & EASY

Romige farfalle met gekruid kipgehakt

Met venkel, spinazie en belegen kaas
25 minEet mij eerst • Familie
Tomaat-paprikasoep met dragon

Tomaat-paprikasoep met dragon

Met parelcouscous en soepstengels
30 minVeggie
Gele rijst met spinazie-kokoscurry
QUICK & EASY

Gele rijst met spinazie-kokoscurry

Met tomaat, cashewnoten en een spiegelei
25 minVeggie
Salade met peer, danablu en walnoot

Salade met peer, danablu en walnoot

Met gepofte aardappel en courgettelinten
40 minVeggie
Pad thai met kippendij en roerei
QUICK & EASY

Pad thai met kippendij en roerei

Met noedels, koriander en pinda's
25 minEet mij eerst
Parelcouscoussalade met avocado en feta
QUICK & EASY

Parelcouscoussalade met avocado en feta

Met tomaat, limoen en koriander
20 minVeggie
Rigatoni met broccoli en spekjes
QUICK & EASY

Rigatoni met broccoli en spekjes

Met crème fraîche en belegen kaas
20 min
Varkenshaas met orecchiette
Premium

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
45 minEet mij eerst