Menu voor jun 01 - 07

Kipcurry met broccoli-rijst
Balans

Kipcurry met broccoli-rijst

Balansrecept: extra veel groenten en vezels, laag in calorieën

30 minEet mij eerst
Linzen-parelcouscoussalade met rodebietencrème
QUICK & EASY

Linzen-parelcouscoussalade met rodebietencrème

met geitenkaas, appel en dille

20 minVeggie • Caloriebewust
Flammkuchen met Noordzeegarnalen
Premium

Flammkuchen met Noordzeegarnalen

met crème fraîche, spekjes en een frisse salade
30 min
Varkenshaas met wortelpuree

Varkenshaas met wortelpuree

geserveerd met zelfgemaakte vleesjus
45 minEet mij eerst
Oosters gemarineerde zalmfilet

Oosters gemarineerde zalmfilet

Zoet en licht pittig met geroosterde broccoli en zilvervliesrijst
40 minEet mij eerst • Familie
Orzo met cherrytomaten en courgette

Orzo met cherrytomaten en courgette

Met pijnboompitten en rozemarijn
35 minCaloriebewust • Veggie
Kruidige tabouleh met varkenshaasreepjes

Kruidige tabouleh met varkenshaasreepjes

In een handomdraai op tafel!
25 minEet mij eerst
Gemarineerde kipdrumsticks met krieltjes
QUICK & EASY

Gemarineerde kipdrumsticks met krieltjes

Geserveerd met een kleurrijke lentesalade
25 minFamilie
Wortel-tomatensoep met romige buffelmozzarella

Wortel-tomatensoep met romige buffelmozzarella

Met basilicum en een rozijnen-walnotenbroodje
35 minVeggie • Familie
Portobello met geitenkaas en walnoten

Portobello met geitenkaas en walnoten

Geserveerd met gebakken roseval aardappeltjes en courgette
45 minCaloriebewust • Veggie
Kruidige quinoa met feta uit de oven

Kruidige quinoa met feta uit de oven

Met knapperige sperziebonen en geroosterde tomaatjes
40 minVeggie
Naanpizza met rundergehakt en spinazie
QUICK & EASY

Naanpizza met rundergehakt en spinazie

Met een frisse salade
20 minEet mij eerst
Kip piccata met verse pappardelle en groene asperges
Premium

Kip piccata met verse pappardelle en groene asperges

Een Italiaans gerecht met kappertjes, citroen en peterselie
45 minEet mij eerst