Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
Français
FR
Inloggen
Inloggen
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Maaltijdbox
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
Français
FR
Menu voor sep 21 - 27
feb
08-14
feb
15-21
feb
22-28
mar
01-07
Romige soep met garnalen
met kokosmelk, verse mais en tomaat
35 min
Caloriebewust • Eet mij eerst • Familie
Champignonrisotto van orzo
met walnoten en Italiaanse kaas
30 min
Veggie
QUICK & EASY
Farfalle met rundergehakt en groenten
met romige mascarpone en verse krulpeterselie
20 min
Eet mij eerst
QUICK & EASY
Mexicaanse taco's met kipgehakt
met pittige groene peper en cheddar
25 min
Caloriebewust • Familie
Shakshuka met buffelmozzarella
met parelcouscous en vers basilicum
35 min
Eet mij eerst • Veggie
QUICK & EASY
Snelle linzenstoof met champignons
met crème fraîche en een frisse salade
20 min
Plaattaart met pompoen en geitenkaas
met rucola en rozijnen
35 min
Eet mij eerst • Veggie
Supersnel
Verse ravioli in romige spinaziesaus
met gebakken spekjes en oude kaas
15 min
Caloriebewust
QUICK & EASY
Krokante heekfilet met broccoli
met aardappelen en dille-mayonaise
20 min
Eet mij eerst
Premium
Zelfgemaakte kip cordon bleu
met krieltjes en salade met honing-mosterdmayonaise
40 min
Eet mij eerst
Premium
Luxe vispannetje met zalm, kabeljauw en koolvis
met gebakken aardappeltjes
40 min
Eet mij eerst
Zelfgemaakte hamburger met friet
met komkommer-appelsalade
40 min
Eet mij eerst
Westmalle-varkensworst van Brandt&Levie met gebakken witlof
met aardappelpuree en venkel-appelsalade
35 min
Procureur met zelfgemaakte pickles
met bloemkool en gebakken aardappelen
35 min
Eet mij eerst
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek