Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
Français
FR
Inloggen
Inloggen
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Maaltijdbox
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
Français
FR
Menu voor
feb 08 - 14
Balans
Flammkuchen met buffelmozzarella en courgette
met een frisse salade
35 min
Veggie • Familie
Balans
Oosters vispakketje met prei en tomaat
Met kleverige kokosrijst
40 min
Eet mij eerst
Shakshuka met verse geitenkaas
met krulpeterselie en een speltbaguette
35 min
Veggie • Eenpansgerecht
Balans
Scandinavische salade met doradefilet
met little gem, verse dille en gebakken aardappelen
40 min
Familie • Eet mij eerst
Stoemp
Halloumi met aardpeer-spinaziestamppot
Met zongedroogde tomaten
40 min
Veggie • Eet mij eerst
QUICK & EASY
Varkenshaas met witlof-appel salade
met gebakken krieltjes
20 min
Eet mij eerst
QUICK & EASY
Casarecce met pesto en courgette
met cherrytomaten en parmigiano reggiano
20 min
Veggie
Vegetarische moussaka met knoflookbrood
Een ovenschotel met rode splitlinzen en courgette
50 min
Veggie
Premium
Pollo tonnato met zuurdesembrood
Gepocheerde kip met tonijnsaus
40 min
Kipfilet in champignonroomsaus
met krieltjes en rauwkostsalade
40 min
Eet mij eerst
Lasagne met gegrilde groenten en buffelmozzarella
met Italiaanse kruiden
1 uur
Veggie
Premium
Ragù van gekonfijte eend
met verse tagliatelle en frisse rucolasalade
45 min
Bourgondisch
Surf & turf: garnalen en biefstuk
met een saus van parmigiano reggiano
40 min
Gentse waterzooi met kippendij
met peen, prei en bleekselderij
45 min
Extra Vlees
Double protein - Varkenshaas met witlof-appel salade
en krieltjes
20 min
Broodje gehakt met gesmolten kaas
met groente en salade
25 min
Vlees als extra
Veggie + protein - Moussaka met rundergehakt
met rode splitlinzen, courgette en knoflookbrood
50 min
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek