Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
Français
FR
Inloggen
Inloggen
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Maaltijdbox
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
Français
FR
Menu voor feb 15 - 21
feb
08-14
feb
15-21
feb
22-28
mar
01-07
Platbroodpizza funghi
met buffelmozzarella, basilicum, rode ui en rucola
40 min
Veggie • Familie
Balans
Mexicaanse taco's met kipgehakt
met pittige groene peper en cheddar
25 min
Familie
Kip tikka masala
met rijst, verse koriander en yoghurt
45 min
Romige spinaziegratin met spiegelei
met gebakken aardappeltjes
40 min
Veggie
Risotto met venkel en varkensworst van Brandt & Levie
met mascarpone en Italiaanse kaas
45 min
Milde viscurry
met rijstnoedels en broccoli
25 min
QUICK & EASY
Conchiglie met rode pesto en feta
met rode paprika, veldsla en vers basilicum
20 min
Veggie
Premium
Burger deluxe met roseval aardappelen
een burger van kalfsvlees met gebakken ei en spek
40 min
Aubergine uit de oven met casarecce
met tomaat, oude kaas en salade
45 min
Veggie • Familie
Balans
Courgette-preisoep met spekjes
met groene pesto en verse dille
20 min
Premium
Luxe vispannetje met room en witte wijn
met venkel en gebakken krieltjes
40 min
Eet mij eerst
Balans
Varkensfilet met broccoli en kruidenboter
met gekookte aardappel en zure room
30 min
Spaghetti met warmgerookte zalm en prei-roomsaus
met tomaat uit de oven en verse bieslook
45 min
Eet mij eerst
Bourgondisch
Runderlende met champignonroomsaus
met aardappelen uit de oven, wortelcrème en boontjes met spek
1 uur
Stoemp
Wortelstoemp met Chimayworst van Brandt & Levie
met zelfgemaakte appelmoes
45 min
Vlees als extra
Veggie + protein - Romige spinaziegratin met spiegelei
met gebakken aardappeltjes
40 min
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek