Roerei en avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roerei en avocado

Roerei en avocado

Met speltbaguette en gruyère

Goedemorgen!

Allergenen:
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

50 gram

Geraspte gruyère

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Speltbaguette

(Bevat Gluten)

6 stuk(s)

Perssinaasappel

1 stuk(s)

Avocado

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)3259 kJ
Energie (kcal)779 kcal
Vetten43 g
waarvan verzadigd14.4 g
Koolhydraten73 g
waarvan suikers20.9 g
Vezels6 g
Eiwitten32 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Kom
Oven
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts de eieren met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.

2

Bak de speltbaguette 10 minuten in de oven. Pers ondertussen de sinaasappels uit. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken.

3

Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerend stollen.

4

Snijd de speltbaguette open, smeer met de overige roomboter en verdeel de avocado en het ei erover. Garneer met de overige gruyère en serveer met een glaasje sinaasappelsap.