Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
50 gram
Geraspte gruyère
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Speltbaguette
(Bevat Gluten)
6 stuk(s)
Perssinaasappel
1 stuk(s)
Avocado
1 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts de eieren met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.
Bak de speltbaguette 10 minuten in de oven. Pers ondertussen de sinaasappels uit. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken.
Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerend stollen.
Snijd de speltbaguette open, smeer met de overige roomboter en verdeel de avocado en het ei erover. Garneer met de overige gruyère en serveer met een glaasje sinaasappelsap.