Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Biefstukreepjes
10 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
2.5 gram
Sesamzaad
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
gram
Groentemix met witte kool
200 gram
Oosterse wokmix
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de vissaus en spoel de noedels voor gebruik af in een vergiet. Voeg eventueel aan tafel nog een beetje vissaus toe naar smaak.
Tip: Bak de biefstukreepjes kort voor rosé vlees of langer voor doorbakken. De biefstukreepjes zijn snel gaar, dus bak ze niet te lang voor een mals resultaat.