Pastinaak staat bekend als wintergroente, maar kan het hele jaar door gegeten worden. Wist je dat hij zoeter van smaak wordt door vorst?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
(Kan bevatten Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Eieren)
200 gram
Aardappelen
¼ bosje(s)
Bospeen
70 gram
Pastinaak
5 gram
Verse krulpeterselie & bieslook
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Pikante uienchutney
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
5 ml
[Plantaardige] melk
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: Je kunt eventueel de aardappelen, bospeen en pastinaak ook schillen.
Tip: Schenk eventueel wat van het bakvet uit de ovenschaal over de stoemp.