Je werkt dit kleurrijke gerecht af met gomasio - deze Japanse smaakmaker op basis van sesamzaad zorgt voor de finishing touch!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Handsinaasappel
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
100 gram
Kalkoenfiletstukjes met tandoori-kruiden
50 gram
Peultjes
75 gram
Witte langgraanrijst
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
½ zakje(s)
BBQ-rub
1 el
Witte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Olijfolie
½ el
Water voor saus
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Bloem
naar smaak
Peper en zout
Tip: Sommige peultjes hebben draadjes die je er makkelijk kan aftrekken bij het wegsnijden van de uiteinden.
Weetje: Wist je dat lente-ui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.