Pangasius is een vis afkomstig uit Zuidoost-Azië. Qua smaak en textuur is het vergelijkbaar met kabeljauw en schelvis, en het is een geweldige bron van omega-3-vetzuren en eiwitten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Brede rijstnoedels
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Wortel
20 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat Vis)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
2 tl
[Zoutarme] ketjap manis
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?