NL: Niets zo lekker, snel en makkelijk als een stamppot in de winter! Deze variant met broccoli en spitskool maak je af met feta en walnoten als topping.
BE: Niets zo lekker, snel en makkelijk als een stoemp in de winter! Deze variant met broccoli en spitskool maak je af met feta en walnoten als topping.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelen
200 gram
Spitskool en broccoli
30 gram
Semi-gedroogde tomaten
½ stuk(s)
Ui
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
25 gram
Kruidenroomkaas
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
1.5 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
1 el
Mosterd
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je grove mosterd in huis? Vervang hier de gewone mosterd dan door 1/2 el grove mosterd per persoon.
Tip: Voeg eventueel roomboter naar smaak en een scheutje melk toe voor meer smeuigheid.
Tip: Wist je dat spitskool en broccoli rijk zijn aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten en tanden en gezonde spieren door de calciumboost.