Met basilicumcrème en grana padano geef je deze burger een Italiaanse twist. Zet je tanden in het knapperige broodje en waan je voor even in Italië. Buon appetito!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Wit tarwebroodje
1.5 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Ui
3 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
7.5 ml
Basilicumcrème met citroen
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
15 gram
Grana Padanovlokken DOP
40 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] boter
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de mayonaise en de helft van de grana padano. Gebruik eventueel ook de helft van de extra vierge olijfolie voor de tomatensalsa.