Weinig tijd om in de keuken te staan? We hebben de wittekool en wortel alvast voor je gesneden, waardoor je dit recept supersnel op tafel zet.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
100 gram
Biefstukreepjes
1 stuk(s)
Ei
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Witte kool en wortel
¼ stuk(s)
Rode peper
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
½ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat Sesamzaad)
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Suiker
Tip: Het best kun je de biefstukreepjes al 30 minuten tot een uur van tevoren uit de koelkast halen. Dan zijn ze ook vanbinnen op temperatuur en krijg je een malser resultaat.
Tip: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.