Amandelen, vaak verward met noten, zijn eigenlijk zaden van de amandelboom (Prunus dulcis). Hierdoor behoren amandelen tot de steenvruchtfamilie, net als perziken en abrikozen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja, Lupine)
150 gram
Wortelschijfjes
(Kan bevatten Selderij)
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
50 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Gezouten amandelen
(Bevat Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
20 gram
Rozijnen
½ el
Olijfolie
75 ml
Zoutarme runderbouillon
¼ el
Extra vierge olijfolie
2 el
Water voor saus
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.